هر انسانی تنها و سرگشته است، چه در این گوشه مصیبت‌زده از دنیا و چه در هرکجای دیگری زیر آسمان خدا. انسان بودن، از کودکی به بزرگی رسیدن، با انتخاب‌های زندگی دست و پنجه نرم کردن، تنهایی را تحمل کردن، فقدان و سوگ را تجربه کردن و گهگاه به مرگ چشم دوختن، کار آسانی نیست و هر انسانی را محتاج شنیده شدن، مراقبت دیدن و ترمیم‌یافتن می‌کند. روان‌درمانی یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای مدرن برای تاب‌آوردن موقعیت انسانی است. کاش می‌شد همه از آن بهره ببرند، اما نمی‌شود. گران است و نه چندان پذیرفته شده. همیشه از خودم می‌پرسم چطور می‌شود اگر نه همه، لااقل بخشی از کارکردهای اتاق درمان را در بیرون از آن و در سطحی فراگیرتر محقق کرد؟

اشتراک گذاری

نوشتهٔ قبلی
درباره اَنگِ جنون
نوشته‌ی بعدی
مردم وجود ندارند.
edit_square

آثار دیگر

روان‌کاوی به روایت مدرسهٔ دوباتن

دسته بندی: آثار | کتاب ها نویسنده: آلن دوباتن مترجم: محمود مقدسی ناشر: کرگدن سال انتشار: ۱۴۰۲ خرید کتاب: لینک اوللینک دوملینک سوملینک چهارمتقریباً همۀ ما، از وقتی که به…

کتاب «درآمدی جدید به روان‌شناسی اخلاق»

دسته بندی: آثار | کتاب ها نویسنده: والری تیبریاوس مترجم: محمود مقدسی ناشر: انتشارات آسمان خیال سال انتشار: ۱۴۰۱ خرید کتاب: لینک اوللینک دوملینک سوملینک چهارماخلاق از منظری دیگر از…

جغرافیای تنهایی

مقاله‌ای از دکتر محمود مقدسی درباره فلسفه تنهایی، برگرفته از وب‌سایت و مجله‌ی «نگاه آفتاب»   همه‌ی ما تجربه‌ی تنهایی را داشته‌ایم. گاه از آن گریخته‌ایم و گاه به آن…